На Луганщині прикордонники зі складу Об’єднаних сил провели зі школярами «урок мужності»

НАЗАД
28 вересня 2018 11:56

Днями військовослужбовці відділу прикордонної служби «Золоте» долучились до проведення «уроків мужності» із учнями загальноосвітніх закладів міста Золоте, що на Луганщині.

Плідна співпраця з місцевим населенням, зокрема і в районі операції Об’єднаних сил, це одна з характерних особливостей служби та повсякденної діяльності прикордонників. Саме тому військовослужбовці Лисичанського прикордонного загону не залишаються осторонь суспільних заходів та приймають активну участь в патріотичному вихованні молоді. 

Так, днями військовослужбовці відділу прикордонної служби «Золоте» долучились до проведення «уроків мужності» із учнями загальноосвітніх закладів міста Золоте, що на Луганщині. «Зелені берети» на шкільних майданчиках облаштовували локації з озброєнням та військовою технікою, яку зараз використовують військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил.

Найбільше учнів зацікавив бронеавтомобіль прикордонників «Кугуар», броня якого неодноразово рятувала здоров'я та життя охоронців кордону під час виконання бойових завдань.

Крім того, молоді продемонстрували свою майстерність і інструктори-кінологи. Вони показали, як саме службові собаки допомагають правоохоронцям  виявляти заборонені та небезпечні предмети.

Також діти познайомились з елементами щоденної служби прикордонників, особисто поспілкувалися з військовослужбовцями та задати будь-які запитання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси