На Луганщині прикордонники затримали українця, який через власну активність у НЗФ переховувався на території РФ

НАЗАД
19 липня 2016 15:18

На Луганщині співробітники Держприкордонслужби виявили та затримали громадянина України, який ймовірно причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Інформацію про дану особу відпрацьовували оперативники протягом тривалого часу і за результатами

На Луганщині співробітники Держприкордонслужби виявили та затримали громадянина України, який ймовірно причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Інформацію про дану особу відпрацьовували оперативники протягом тривалого часу і за результатами  проведеної роботи вжили необхідних заходів для його затримання.

Нашого співвітчизника, який можливо був учасником терористичних організацій, прикордонники виявили учора під час здійснення заходів контролю у пункті пропуску «Танюшівка» на Луганщині. Він прямував рейсовим автобусом з Москви в  Лисичанськ. У ході перевірки додатково було з’ясовано,  що 30-річний громадянин брав активну участь у НЗФ та ніс службу зі зброєю на блок-постах Донецької області, а потім втік до РФ, уникаючи українського правосуддя.

Наразі проводяться слідчі дії. Чоловіка передали співробітникам Національної поліції України в Луганській області для подальшої з’ясування причетності громадянина до злочинів на території України та прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси