На Луганщині прикордонники відвідали маленьких «чомучок»

НАЗАД
28 квiтня 2021 10:18

Днями військовослужбовці відділу «Троїцьке» зі складу Об’єднаних сил завітали до малечі Троїцького ясла-садок «Теремок».

Прикордонники зробили виставку сучасного обладнання. Охоронці кордону ознайомили «теремчат» з військовою технікою ближче та продемонстрували різні прилади, що використовують в службовій діяльності.

Діти були в захваті від виставки техніки, яку зробили «зелені кашкети», адже все що вони бачили можна було й спробувати на дотик. Також «чомучки» ставили багато питань, на які прикордонники детально відповідали. Оченята вихованців садочку світились гордістю за таку важливу увагу з боку захисників кордонів і Батьківщини.

Та справжньою цікавинкою та найяскравішими враженнями для дітей стали спілкування зі службовими собаками Джеком і Лімою, які натреновані на виявлення вибухових та наркотичних речовин. Вухасті побратими прикордонників продемонстрували свою роботу для вихованців. Діти були щасливі та наввипередки бігли аби ближче поспілкуватись з чотирилапими друзями.

На прикордонників очікувала маса щирих усмішок та теплих обіймів радісної малечі.

Директорка дитсадка подякувала начальнику та прикордонникам відділу прикордонної служби «Троїцьке» за взаєморозуміння, пізнавальне та найцікавіше заняття для маленьких вихованців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси