На Луганщині прикордонники пропустили через лінію розмежування 31 особу

НАЗАД
20 травня 2020 12:41

Учора, 19 травня, в КПВВ «Станиця Луганська» за окремим рішенням Командуючого об’єднаних сил лінію розмежування перетнула 31 особа.

З тих, хто встановленим порядком були пропущені через КПВВ, 19 осіб, у тому числі одна дитина, прибули на підконтрольну українській владі територію. Усі вони мали температуру тіла в межах норми та не скаржилися на стан здоров’я. Шестеро з цих громадян направилися на обов’язкову госпіталізацію до обсерваторію. Решта встановили мобільний додаток «Дій вдома» та зобов’язалися знаходитися на обов’язковій самоізоляції за вказаними у ньому адресами. Правильність заповнення застосунку прикордонники перевірили під час проходження громадянами паспортного контролю.

Нагадуємо, що в районі проведення операції Об’єднаних сил продовжують діяти карантинні обмеження на перетинання лінії розмежування. Але за наявності життєво важливих обставин, Командуючий об’єднаних сил може приймати окремі рішення щодо пропуску.

Загалом, з початку введення обмеження на перетин лінії розмежування, прикордонники у КПВВ «Станиця Луганська» забезпечили пропуск 333 громадян, у яких були документально підтвердженні критично важливі життєві обставини на перетинання лінії розмежування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси