На лінії розмежування затримали товари, які везли на тимчасово неконтрольовану територію

НАЗАД
02 грудня 2015 12:41

Співробітники Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують заходи направлені на припинення незаконного

Співробітники Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують заходи направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів в районі проведення АТО. За добу прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами затримано 15 транспортних засобів.

Так, прикордонні наряди отримавши оперативну інформацію в районі н.п. Новгородське затримали 4 автомобілі. Вони намагалися оминути контрольний пост «Мар’їнка» та потрапити на неконтрольовану територію. Транспортні засоби везли майже 8 тонн вантажів, зокрема овочів, крабових паличок, риби та м’яса. Вартість товарів сягає більше 145 тисяч гривень.

3,5 тонни м`яса та спецій на суму 72 тисячі гривень затримали прикордонники Донецького загону. Автомобіль без належних документів прямував в об’їзд контрольного поста «Березове». Крім того, неподалік КПВВ «Новотроїцьке» зведена мобільна група зупинила 2 автомобілі, що були завантажені майже 2 тоннами кондитерських виробів на 175 тисяч гривень.

Ще 8 транспортних засобів правоохоронці зупинили в Луганській та Донецькій областях поблизу Новоайдара та Світлодарська. Автомобілями здійснювалося переміщення побутової хімії, овочів, товарів народного споживання та продуктів харчування на суму більше 170 тисяч гривень. Автівки рухалися об’їзними шляхами та не мали належних документів на вантажі.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси