На лінії розмежування затримали чоловіка, який для реалізації віз хлібобулочні вироби з непідконтрольної території

НАЗАД
22 квiтня 2016 11:48

Вчора на лінії розмежування був затриманий наш співвітчизник, який рухався мікроавтобусом «Фіат Дукато». Він планував доставити з непі

Вчора на лінії розмежування був затриманий наш співвітчизник, який рухався мікроавтобусом «Фіат Дукато». Він планував доставити з непідконтрольної території та згодом реалізувати хлібобулочні вироби.

Затримали чоловіка прикордонний наряд Луганського загону спільно з співробітниками СБУ та ДФС в районі н.п.Золоте-4. Під час перевірки автомобіля в ньому виявили вантаж хлібобулочних виробів. Крім того, правоохоронці встановили, що він зареєстрований у якості фізичної особи – підприємця та є платником податків на непідконтрольній території в окремих районах Луганської області. Також було з`ясовано, що після реалізації виробів на підконтрольній Україні території чоловік хотів у зворотному напрямку завантажитися продуктами харчування.

Наразі співробітниками фіскальної служби складені документи про незаконну підприємницьку діяльність, а також розглядається питання про кримінальне провадження за можливе фінансування тероризму.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси