На лінії розмежування прикордонники виявили понад 550 тисяч гривень та банківські картки, які перевозили на непідконтрольну територію

НАЗАД
07 сiчня 2016 09:58

Учора на лінії розмежування прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили значну суму кошті та &

Учора на лінії розмежування прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили значну суму кошті та  банківські картки на різних людей, які везли на тимчасово непідконтрольну територію.

Зокрема, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве», що  в Донецькій області,  під час огляду автомобіля «Джили», який слідував до населеного пункту Горлівка, прикордонники та працівники митниці виявили 328 тисяч гривень, майже 3 тисячі доларів США та 40 банківських карт, які громадянин України намагався приховано перевезти в корпусі повітряного фільтра автомобіля та порожнині в районі перемикача коробки передач.

Також в контрольному пункті в’їзду/виїзду «Новотроїцьке» під час здійснення перевірочних заходів прикордонники Донецького загону помітили, що водій  автомобіля «Ауді» помітно хвилюється, тому даний транспортний засіб направили на поглиблений огляд. У результаті співробітники Держприкордонслужби  спільно із працівниками митниці, в салоні автівки виявили 230 тисяч гривень, 1300 російських рублів  та декілька банківських карток, які громадянин України намагався перевезти на тимчасово непідконтрольну територію.

Виявленні грошові кошти та банківські картки вилучено встановленим порядком та передали компетентним органам для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси