На лінії розмежування прикордонники готові до здійснення пропускних операцій за оновленою електронною системою

НАЗАД
07 липня 2015 16:03

На виконання рішень Президента та Уряду України, співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати функції контролю вздовж лінії розмежування між силами АТО та територією, яка тимчасово контролюєть

На виконання рішень Президента та Уряду України, співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати функції контролю вздовж лінії розмежування між силами АТО та територією, яка тимчасово контролюється незаконними збройними формуваннями. В межах компетенції прикордонне відомство реалізує комплекс заходів та готове до введення СБУ оновленої системи електронних перепусток за новими правилами.

Першочергово організовано ефективну та оперативну систему оновлення бази даних осіб, яким уже видані перепустки.  На даний час у ній вже є інформація про понад 400 тисяч осіб, які мають право перетинати лінію розмежування.

Крім того співробітниками Держприкордонслужби вжито всіх необхідних заходів щодо швидкого реагування на утворення великого скупчення осіб та транспортних засобів у контрольних пунктах в’їзду/виїзду. У таких випадках Державна прикордонна служба України посилюватиме контрольны пункти в`зду- виїзду рухомими комплексами автоматизованого прикордонного контролю, які були презентовані під час професійного свята 28 травня нинішнього року. Ці комплекси дозволяють створити ще три робочих місця та здійснювати перевірку не лише за усіма базами даних, але й забезпечувати контроль другої лінії та проводити перевірку біометричних паспортів. Крім того, ці комплекси оснащенні Wi-Fi точками, що, у разі необхідності, може забезпечити ще додаткові робочі місця у необхідній кількості.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси