На лінії розмежування посилюються заходи щодо боротьби з корупційними проявами

НАЗАД
18 серпня 2015 10:46

Учора у ході відпрацювання попередньо отриманої інформації офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби було здійснено перевірку організації служби прикордонного наряду на контрольному пунк

У Державній прикордонній службі України щоденно ведеться посилена робота підрозділів внутрішньої безпеки, яка спрямована на боротьбу з корупційною складовою серед персоналу прикордонного відомства.

Учора у ході відпрацювання попередньо отриманої інформації офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби було здійснено перевірку організації служби прикордонного наряду на контрольному пункті в’їзду/виїзду «Зайцеве», що на Донеччині. Військовослужбовець, який ніс службу на мобільному комплексі на базі автомобіля «Фіат», помітивши співробітників ВВБ поспіхом викинув у кювет 2 пластикові пляшки з-під енергетичного напою. У ході подальших перевірочних заходів було виявлено 16 750 гривень, які знаходилися в середині викинутих пляшок. Ймовірно грошові кошти були отримані за прийняття неправомірних рішень за винагороду. По даному факту призначено службове розслідування. Прикордонника усунуто від виконання службових обов’язків та замінено.

Нагадаємо, учора співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України під час перевірки службових приміщень прикордонного наряду виявили приховані кошти у сумі понад 6 тисяч гривень, які, ймовірно, були отримані за прийняття неправомірних рішень.

Керівництвом Державної прикордонної служби України невпинно і надалі будуть продовжуватися заходи щодо очищення власних рядів від персоналу причетного до протиправної діяльності незалежно від займаних посад та розмірів зірок на погонах.

У разі вчинення службових правопорушень та не доброчесної поведінки на службі поблажок нікому не буде, усі будуть нести передбачену законом відповідальність.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси