На лінії розмежування на Донеччині та на адмінмежі з Кримом прикордонники вилучили боєприпаси

НАЗАД
15 червня 2015 11:58

Учора у контрольному пункті «Бугас» прикордонний наряд  виявив в автомобілі «Опель»  боєприпаси. Автомобілем прямував із  підконтрольної б

Учора у контрольному пункті «Бугас» прикордонний наряд  виявив в автомобілі «Опель» боєприпаси. Автомобілем прямував із  підконтрольної бойовикам території громадянин України та віз під сидінням водія 17 набоїв до мисливської зброї 16 мм калібру, 28 набоїв калібру 5,6 мм. Даного громадянина передано співробітникам Волноваського РВ УМВС України в Донецькій області.

Крім того боєприпаси  у минулі вихідні на адмінмежі з Кримом виявили прикордонники Херсонського загону. Під час перевірки   у контрольному пункті  «Каланчак» у легковому автомобілі «Тойота»,    серед речей у багажнику та в кишені сидіння, виявлено 19 набоїв калібру 9 мм до пістолета Макарова та кастет. Керував автомобілем 39-річний житель Луганської області, який слідував із Ялти до Києва.

Даного громадянина для подальшого з`ясування обставин з автомобілем та вилученими набоями передано співробітникам Каланчакського РВ УМВС України в Херсонській області.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси