На лінії розмежування прикордонники зупинили чоловіка з двома паспортами та наркотиками у спідній білизні

НАЗАД
26 липня 2016 11:30

Українця, який намагався перемістити на неконтрольовану територію близько 100 грамів порошку біло-рожевого кольору та пігулки, попередньо наркотичного вмісту, зупинили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники спільно з представниками фі

Українця, який намагався перемістити на неконтрольовану територію близько 100 грамів порошку біло-рожевого кольору та пігулки, попередньо наркотичного вмісту, зупинили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби.

Під час здійснення перевірки оглядова група звернула  увагу на знервованість громадянина. Як виявилось, чоловік прямуючи в якості пасажира автомобілем «Деу» приховав пакунки з зазначеною речовиною у спідній білизні. Крім того, у 27 річного жителя Луганська,  серед речей було виявлено ще один паспортний документ громадянина України з фотографією власника, але  вже  іншими установчими даними.

Затриманого встановленим порядком передали представникам Національної поліції в Донецькій області для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси