На лінії розмежування прикордонники виявили товарів з порушеннями на суму понад 100 тисяч гривень

НАЗАД
11 серпня 2016 11:29

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів продовжують системно реалізовувати заходи щодо запобігання незаконного перетину лінії розмежування та недопущення порушення правил переміщення товарів через контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведен

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів продовжують системно реалізовувати заходи щодо запобігання незаконного перетину лінії розмежування та недопущення порушення правил переміщення товарів через контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО.

Так, учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону під час здійснення перевірочних заходів виявили в автомобілі обладнання для інтернет-комунікацій на загальну суму 36 тисяч гривень. Також співробітники цього ж загону виявили дитячий одяг та біжутерію вартістю 18 тисяч гривень у КПВВ «Новотроїцьке». Товари, які  перевозили з порушенням правил переміщення вантажів через лінію розмежування, водії намагалися транспортувати до непідконтрольної території.

Ще два випадки порушення правил переміщення товарів зафіксовано працівниками Краматорського загону в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве». Інтернет ролкери та комп’ютерні аксесуари на суму 55 тисяч гривень намагалися ввезти на непідконтрольну територію громадяни на власних автівках.

Крім того, учора в районі н.п. Отрадівка Бахмутського району Донецької області було зупинено автомобіль «ВАЗ» під керуванням громадянина України. Він прямував з тимчасово неконтрольованої території та намагався перетнути лінію розмежування в об’їзд контрольного пункту «Зайцеве». В ході перевірки документів на право керування автомобілем у водія не було, тому він відразу запропонував прикордонникам неправомірну вигоду у розмірі 500 гривень, однак отримав категоричну відмову. Транспортний засіб та водія затримано та передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси