На лінії розмежування прикордонники виявили чергові автівки, які переміщували товари з порушенням

НАЗАД
20 серпня 2016 09:51

Всього з початку 2016 року прикордонними нарядами у зоні АТО припинено незаконне переміщення товарів та вантажів у 682 випадках на загальну суму понад 56 млн. грн.

На лінії розмежування оперативники прикордонного відомства  спільно із співробітниками фіскальної служби виявили автомобіль, який порушив порядок переміщення вантажів в районі проведення АТО.

Так, в районі населеного пункту Верхньоторецьке прикордонники зупинили для перевірки транспортний засіб «Мерседес» української реєстрації. Автівка прямувала до неконтрольованої території. Під час перевірки у нашого співвітчизника виявили приховані медпрепарати на суму понад 30 тисяч гривень.

Громадянина України  та товар передано взаємодіючим підрозділам.

Також, як уже сьогодні повідомлялося, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили автомобіль з трикотажними виробами. Товари водій намагався перевезти  через лінію розмежування на неконтрольовану територію з порушенням правил переміщення вантажів через КПВВ.

Всього з початку 2016 року прикордонними нарядами у зоні АТО припинено незаконне переміщення товарів та вантажів у 682 випадках на загальну суму понад 56 млн. грн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси