На Кучурганському лимані прикордонники виявили човен з сигаретами

НАЗАД
22 жовтня 2013 11:45

Учора ввечері прикордонний наряд, що виконував завдання з охорони державного кордону на мобільному посту Кучурганського лиману, виявив, як двоє невідомих осіб на човні незаконно перетнули державний кордон

Учора ввечері прикордонний наряд, що виконував завдання з охорони державного кордону на мобільному посту Кучурганського лиману, виявив, як двоє невідомих осіб на човні незаконно перетнули державний кордон з боку Республіки Молдова в Україну. Порушники зникли в очереті неподалік українського берега. Терміново на їх пошук було вислано прикордонний наряд на човні морської охорони «UMS 600». Вже за 5 хвилин охоронці рубежу виявили на українському березі моторний човен типу «Прогрес» без розпізнавальних знаків. В ньому знаходилось 5 ящиків сигарет молдовського та російського виробництва без акцизних марок. Під час огляду навколишньої місцевості було виявлено ще 10 ящиків тютюнових виробів та двох наших співвітчизників, жителів села Градениці.

Наразі затримані порушники очікують на рішення суду, а вилучені   понад 7 тисяч пачок сигарет передано співробітникам Міністерства доходів і зборів.

Нагадаємо, що з початку року це вже 9-й випадок затримання прикордонниками тютюнових виробів на Кучурганському лимані. Загалом з початку року, прикордонники відділу «Лиманське» затримали майже 100 тисяч пачок контрабандних сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси