На кордоні зі Словаччиною затримали дев’ятьох правопорушників

НАЗАД
06 вересня 2023 11:31

Упродовж минулої доби військовослужбовці Чопського загону затримали дев’ять громадян України, які мали намір у незаконний спосіб залишити територію України.

Семеро з них рухалися у складі груп, двоє спробували перетнути кордон самотужки.

П’ятьох чоловіків виявили поблизу н.п. Кострино Ужгородського району. Двох чоловіків затримали на околиці міста Перечин прикордонники відділу «Новоселиця». Одну особу виявили у лісі неподалік села Оноківці Ужгородського району. Про появу чужинця поблизу держрубежу прикордонників сповістив сигналізаційний комплекс. Чоловік відмовився виконувати законні вимоги наряду зупинитися і вдався до втечі. Правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл.

Ще одного українця, який також прямував в бік кордону з метою подальшого його незаконного перетину, виявили у ході контрольно-перевірочних заходів прикордонники відділу «Стужиця».

Усіх затриманих доставили в прикордонні підрозділи з метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Чоловіка, який не виконував законні вимоги прикордонного наряду, також притягнули до адміністративної відповідальності за ст.185-10 КУпАП. Справи передано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси