На кордоні затримано 5 порушників, яких розшукували вітчизняні та іноземні правоохоронці

НАЗАД
20 квiтня 2018 13:53

П’ять правопорушників, яких розшукували вітчизняні та іноземні правоохоронці, виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

П’ять правопорушників, яких розшукували вітчизняні та іноземні правоохоронці, виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Громадянина України прикордонники Мостиського загону зупинили у пункті пропуску «Шегині» за дорученням районного суду м.Львів. Українця розшукували за ст.186 КК України (Грабіж).  

Іншого правопорушника, якого розшукували за двома статтями КК України за незаконне виробництво та розповсюдження наркотиків, затримали прикордонники у «Борисполі». Чоловік прилетів рейсом із Мілану, однак за дорученням Івано-Франківського міського суду був відразу затриманий та переданий співробітникам поліції.

Ще двох порушників, які прилетіли в аеропорт «Бориспіль», прикордонники затримали за міжнародною базою даних Інтерполу. Громадянина Грузії розшукували у Німеччині. А громадянина Ізраїлю – у Греції.  В пункті пропуску «Ужгород» затримали громадянку Угорщини, яку правоохоронці розшукували на її батьківщині.  

А в пункті пропуску «Бачівськ» відбулось спрацювання бази даних Інтерполу на викрадений в Україні «Фольксваген» 2012 року випуску.

По всіх випадках затримань поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Києві та співробітників Нацполіції.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси