На кордоні затримали двох «мисливців» з арбалетом та стрілами

НАЗАД
17 квiтня 2013 14:13

 

Учора  прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці запобігли спробі незаконного переміщення в Україну арбалета зі стрілами та камуфляжних костюмів

 

Учора  прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці запобігли спробі незаконного переміщення в Україну арбалета зі стрілами та камуфляжних костюмів і маскувальних халатів.

Два громадянина Російської Федерації на мікроавтобусі «Ніссан» прибули в пункт пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю.    Прикордонно-митна оглядова група під час оформлення автомобіля помітила коробку, що була прикрита одягом. Як виявилося, в ній був арбалет зі стрілами. Крім того, в спеціально обладнаних сховках - у  подвійному днищі та бокових стінках мікроавтобуса  було знайдено сто комплектів камуфляжних костюмів та маскувальних халатів. Як пояснили росіяни, спорядження вони нібито везли для своїх друзів-мисливців.

 Товар на 18 тисяч гривень та мікроавтобус, оцінений у понад 68 тисяч гривень, вилучили. Арбалет зі стрілами відправлено на експертизу для класифікації зброї, після чого і буде надана відповідна правова оцінка даного правопорушення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси