На кордоні з Угорщиною затримали групу з 11 нелегальних мігрантів

НАЗАД
06 травня 2016 09:42

Цієї ночі прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками поліції  в рамках проведення активної фази спільної операції  &am

Цієї ночі прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками поліції  в рамках проведення активної фази спільної операції  «Кордон-2016», на околиці населеного пункту Велика Паладь затримали групу нелегальних мігрантів.

Правоохоронці під час проведення заходів з перевірки оперативної інформації співробітників прикордонного відомства щодо можливого перебування у прикордонні нелегальних мігрантів, зафіксували, як група невідомих осіб здійснювала посадку у мікроавтобус «Опель Віваро».

У ході подальших оперативних заходів транспортний засіб був затриманий. У ньому окрім водія, який виявився нашим співвітчизником, знаходилось ще 11 осіб неслов’янської зовнішності. Жодних документів при собі іноземці не мали. В подальшому прикордонники з’ясували, що серед виявлених 9 чоловіків та 2 жінок є 2 громадянина Індії, 4 пакистанців та 5 громадян зі Шрі-Ланки.

В даний час затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів. Крім того тривають заходи з пошуку та встановлення осіб причетних до організації незаконної подорожі мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси