На кордоні з Угорщиною затримали 3 незаконних мігрантів

НАЗАД
01 вересня 2014 12:44

У минулі вихідні прикордонники Чопського загону затримали незаконних мігрантів з Азії та Африки, які прямували до країн ЄС.

 

У минулі вихідні прикордонники Чопського загону затримали незаконних мігрантів з Азії та Африки, які прямували до країн ЄС.

Спочатку двох чоловіків без документів «зелені берети» відділу «Тиса» затримали неподалік села Соломонове. Як з’ясувалось після затримання, невідомі прибули до прикордонного міста Чоп і намагалися в обхід пунктів пропуску потрапити до Угорщини. Мандрівники повідомили, що є вихідцями з Ірану, а маршрут прокладали використовуючи Google maps.

Ще одного правопорушника, який хотів оселитись у Західній Європі, було затримано у пункті пропуску «Тиса». Чоловік прямував рейсовим автобусом та мав лише ідентифікаційну карту громадянина Іспанії, яка, як виявили прикордонники, була підробленою. Врешті чоловік розповів, що насправді є громадянином Нігерії, а підроблений документ намагався використати для того, аби потрапити до Іспанії.

Правопорушників було доставлено до підрозділів, наразі встановлюються їхні особи. Рішення про відповідальність та їх подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси