На кордоні з Угорщиною та Молдовою затримали 10 ящиків сигарет

НАЗАД
09 жовтня 2013 09:16

На ділянці «зеленого кордону» затримали учора 3 громадян України правоохоронці відділу «Саловка» Чопського загону. Вийти на слід невідомих, які зникли серед лісових

На ділянці «зеленого кордону» затримали учора 3 громадян України правоохоронці відділу «Саловка» Чопського загону. Вийти на слід невідомих, які зникли серед лісових хащів Закарпаття, допоміг службовий собака. Наздогнали порушників неподалік загороджувального паркану. Троє чоловіків несли 5 пакунків сигарет марки «Фест» білоруського виробництва. Затриманих доставили до відділу прикордонної служби для з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів.

Крім того на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці, в рамках відпрацювання інформації про незаконне переміщення з Республіки Молдова до України тютюнових виробів, на околиці села Кучурган виявили автомобіль марки «ЗАЗ». У кузові авто знаходилось 5 ящиків цигарок іноземного виробництва без акцизних марок. Затриманий товар, який попередньо оцінили у 15 тисяч гривень, передали в митницю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси