На кордоні з Угорщиною зупинили групу правопорушників

НАЗАД
17 сiчня 2024 14:00

Сьогодні вночі прикордонники відділення «Саловка» Чопського загону затримали групу осіб, які намагалися поза пунктами пропуску дістатися Угорщини.

Рух трьох невідомих у напрямку держрубежу зафіксувала камера відеоспостереження прикордонників. На пошуки ймовірних правопорушників одразу вислали додаткові наряди з розшуковими собаками.

У результаті пошукових заходів один з нарядів помітив двох чоловіків та жінку, які намагалися подолати загороджувальний паркан. Під час затримання один з чоловіків вдався до втечі. Його розшукали у саду поблизу, проте, побачивши прикордонників, він знову спробував втекти, однак правоохоронці одразу його затримали.

Два порушники мали з собою паспорти громадян України, жінка була без документів. Правоохоронці встановили, що вона також є громадянкою України. Виявилося, що усі троє проживають у місті Чоп та разом вирішили поза пунктами пропуску пробратися через кордон до Угорщини, зі слів – у пошуках кращих умов життя.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення усіх обставин правопорушення їх притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси