На кордоні з Угорщиною прикордонники виявили причеп з сигаретами

НАЗАД
13 квiтня 2017 11:03

Сьогодні зранку, в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Сьогодні зранку, в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Увагу правоохоронців привернув наш співвітчизник, який прибув у пункт пропуску мікроавтобусом  «Фольксваген-Транспортер» з причепом. Для перетину кордону 33-річний водій обрав смугу руху «червоний коридор». Під час здійснення спільного прикордонно-митного огляду причепу, на нього спрацював службовий собака охоронців кордону. 

В подальшому з’ясувалося, що українець намагався приховано провезти до сусідньої Угорщини партію сигарет. Чоловік спробував приховати контрабандний тютюн, обладнавши передню частину причепа подвійною стінкою, за якою прикордонники виявили  більше 3 тисяч пачок  сигарет «Ротманс» з українською акцизною маркою.

Наразі сигарети та причеп, який використовувався як засіб перевезення контрабанди, вилучено встановленим порядком. Сума оцінки вилученого тютюну склала 60 тисяч гривень, причеп оцінено у 36 тисяч гривень.

Також, сьогодні вночі прикордонники Луцького загону під час прикордонно-митного оформлення потягу «Київ-Варшава» виявили в одному з купе приховані в міжпотолочному просторі 800 пачок сигарет, які сховав під час слідування до кордону 32-річний громадянин України, пасажир цього купе. На порушника складено адміністративні матеріали, сума вилученого товару склала більше 14 тисяч гривень.

Крім того, учора двічі виявляли сигарети прикордонники Чернівецького та Луцького загонів у пунктах пропуску «Порубне» та «Ягодин». Перемістити до сусідніх країн 242 та 184 пачки сигарет відповідно планували двоє громадян України. Водії сховали куриво в сидіннях та в місці запасного колеса автомобілей «Рено» та «Ауді». В одному випадку разом із сигаретами було вилучено і автомобіль «Ауді», який оцінили на суму 80 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси