На кордоні з Румунією затримали українського «шумахера»

НАЗАД
05 жовтня 2012 14:07

Засіб примусової зупинки довелося застосувати учора прикордонникам Чернівецького загону до автомобіля, що на великій швидкості проривався через пункт пропуску «Порубне».

Засіб примусової зупинки довелося застосувати учора прикордонникам Чернівецького загону до автомобіля, що на великій швидкості проривався через пункт пропуску «Порубне». Спинивши мікроавтобус «Мерседес», за кермом якого був наш співвітчизник, правоохоронці з’ясували й причину правопорушення. 27-річний українець пояснив, що автомобіль був вилучений співробітниками контрольних служб Румунії за порушення законодавства та поставлений на стоянку затриманих транспортних засобів у румунському пункті пропуску «Сірет». Але водій, побачивши, що на стоянці, на якій стояв мікроавтобус, була відсутня охорона та відеоспостереження та маючи другий комплект ключів, вирішив повернути свій транспортний засіб. Тож самостійно відкривши автівку, він спробував ще й прорватися через український пункт перетину кордону.

Громадянина України притягнули до адміністративної відповідальності, транспортний засіб буде передано представникам митниці для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси