На кордоні з Румунією у колесах двох автомобілів виявили контрабандні сигарети

НАЗАД
23 грудня 2015 11:15

У пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці за допомогою технічних засобів у двох випадках знаходили та вилучали приховані сигарети в а

У пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці за допомогою технічних засобів у двох випадках знаходили та вилучали приховані сигарети в автомобілях.

Сьогодні вночі, під час поглибленого огляду легкового автомобіля «Мерседес», за кермом якого був 27-річний буковинець, спільна оглядова група виявила 645 пачок сигарет марки «Ashima».  Українець приховав товар всередині чотирьох коліс автівки між гумовою шиною та металевим диском.

Разом із виявленим куривом на суму 9,6 тисяч гривень також було вилучено і сам транспортний засіб, який оцінили у 50 тисяч гривень.

Ще в одному випадку учора ввечері через цей пункт пропуску 23-річний житель Буковини намагався перевезти 160 пачок сигарет вітчизняного виробництва марки «Marlboro». Сигарети були заховані у запасному колесі мікроавтобуса марки «Мерседес Віто». Разом із тютюновими виробами було вилучено і запасне колесо автомобіля.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси