На кордоні з Румунією прикордонники затримали трьох ймовірних контрабандистів із сигаретами

НАЗАД
04 березня 2016 11:29

Учора на ділянці відповідальності відділу «Порубне» прикордонники Чернівецького загону виявили та затримали трьох невідомих осіб, які, ймовірно, причетні до протиправної діяльності на к

Учора на ділянці відповідальності відділу «Порубне» прикордонники Чернівецького загону виявили та затримали трьох невідомих осіб, які, ймовірно, причетні до протиправної діяльності на кордоні, та легковий автомобіль «Фольксваген» з тютюновим виробами.

Під час несення служби прикордонний наряд виявив транспортний засіб та поряд з ним чоловіків, які за допомогою оптичного приладу здійснювали спостереження за ділянкою кордону. З метою недопущення протиправної діяльності охоронці кордону відразу затримали невідомих. Ними виявилися  40-річний житель Буковини та двоє громадян Румунії.  Під час огляду автівки в  салоні було виявлено 150 пачок сигарет.

В ході проведення фільтраційних заходів встановлено, що затримані громадяни знаходилися на цій ділянці кордону з метою організації та здійснення контрабандної діяльності тютюнових виробів. Усі троє осіб були доставлені у відділ прикордонної служби «Порубне» для складання адміністративно-процесуальних документів, а виявлені тютюнові вироби та автотранспорт вилучено встановленим порядком. Наразі усі затримані чекають рішення українського суду.

Того ж дня на ділянці іншого відділу прикордонної служби «Селятин» охоронці кордону запобігли незаконній переправі тютюнових виробів до сусідньої  Румунії. Прикордонники виявили схованку із трьома ящиками сигарет «Ротманс», які знаходились в лісистій місцевості та були підготовлені до переправи через державний кордон.

Після проведених заходів тютюнові вироби будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси