На кордоні з Румунією затримано групу нелегалів

НАЗАД
09 листопада 2020 12:14

Іноземців, які гірськими стежками намагалися потрапити до ЄС, затримали цими вихідними по обидва боки українсько-румунського кордону.

Учора, 8 листопада, прикордонний наряд відділу «Фальків» Чернівецького загону виявив групу осіб, які прямували в сторону Румунії. До кордону їм залишалося близько трьохсот метрів

Помітивши правоохоронців, чоловіки прибавили ходу та розділившись намагалися втекти. Під час пошукових заходів охоронцям кордону вдалося затримати одного з втікачів, а про інших двох довелося поінформувати румунських колег, які також на своїй території розпочали пошук.

Затриманий представився українським прикордонникам громадянином Алжиру, 1988 року народження, проте чоловік з собою жодних документів не мав. Він пояснив правоохоронцям, що разом зі спільниками вони прямував до Румунії поза пунктами пропуску тому що не мали законних підстав туди потрапити.

На даний час тривають заходи щодо встановлення особи затриманого, підстав його перебування на території України та притягнення до відповідальності. За спробу незаконного перетинання державного кордону України правопорушнику загрожує штраф.

Згодом від прикордонників Румунії надійшла інформація про затримання ними двох громадян – зі слів Бангладеш, які, ймовірно, були спільниками чоловіка, затриманого українськими прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси