На кордоні з Румунією затримали чоловіка та жінку – планували переправити ухилянтів

НАЗАД
30 липня 2022 12:38

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону у взаємодії з прикордонниками Мукачівського загону та співробітниками Нацполіції викрили схему переправлення чоловіків призовного віку за межі України.

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники затримали у сервісній зоні перед пунктом пропуску «Солотвино» організатора та пособника злочину. Двоє закарпатців, 28-річна жінка та 34-річний чоловік, обіцяли за грошову винагороду 12 тисяч доларів США сприяти двом громадянам України у безперешкодному перетинанні українсько-румунського кордону через пункт пропуску «Солотвино».

Відповідно до плану, спочатку кордон мав перетнути один із «клієнтів», а за ним і інший, попередньо розрахувавшись за «послугу».

Осіб затримано безпосередньо під час вчинення правопорушення. Наразі організатору та пособнику повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України з корисливих мотивів. Тривають слідчі дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси