На кордоні з Румунією вдруге затримали африканського «студента»

НАЗАД
17 грудня 2020 11:27

Учора біля кордону з Румунією у Чернівецькій області затримали громадянина Ґвінеї, який у жовтні цього року намагався порушити український кордон.

Про появу в прикордонні підозрілого африканця у відділ прикордонної служби України «Фальків» повідомив місцевий мешканець. Група реагування виявила та затримала іноземця за 200 метрів від держрубежу, він уже здолав одну з інженерних перешкод – проліз під парканом та ховався під деревом.

Як виявилося, затриманий уже був у відділі прикордонної служби «Фальків» у жовтні цього року.

Тоді його теж затримали біля кордону з Румунією. Спершу іноземець нарікав на місцевих жителів, які, нібито, вказали йому хибний напрямок. «Мнє люді показалі, нада било найті какойто сєло, гдє можна сідєть на маршрутка і поєхать в Одєса», - казав гвінеєць після першого затримання, але потім зізнався, що хотів нелегально потрапити в країни ЄС.

Як з’ясувалося, він прибув в Україну для навчання, одружився. А на момент затримання його уже розшукували. «15 жовтня виїхав до Вінниці та одразу після цього перестав виходити з дружиною на зв'язок», - йшлося у повідомленні Нацполіції. Детально про пригоди гвінейця в Україні розповіли журналісти телепрограми Кордон.UA.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси