На кордоні з Румунією та Польщею прикордонники виявили понад 16 ящиків контрабандних сигарет

НАЗАД
29 серпня 2017 12:01

На кордоні з Румунією та Польщею співробітники Держприкордонслужби запобігли переміщенню через державний кордон понад 16 ящиків контрабандних тютюнових виробів.

На кордоні з Румунією та Польщею співробітники Держприкордонслужби  запобігли переміщенню через державний кордон понад 16 ящиків контрабандних тютюнових виробів.

Учора, в ході реалізації оперативної інформації на ділянці відділу «Селятин» прикордонники Чернівецького загону виявили рух п’яти осіб із пакунками, які прямували у бік Румунії. Помітивши охоронців кордону, правопорушники покинули 12 ящиків із контрабандними сигаретами та втекли. Під час переслідування втікачів, правоохоронці здійснили шість попереджувальних пострілів вгору.

А на ділянці відділу «Нижні Петрівці», що на кордоні з Румунією, прикордонний наряд Чернівецького загону, перевіряючи оперативну інформацію взаємодіючих органів, виявив 4 ящика із тютюновими виробами.

Ще одну спробу переміщення тютюнових виробів через державний кордон зафіксували прикордонники Львівського загону поблизу українсько-польського кордону. Під час патрулювання території, охоронці кордону відділу «Салаші» виявили 25 блоків сигарет без акцизних марок.

В усіх випадках наразі тривають заходи, щодо встановлення причетних осіб. Виявлений товар та повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) направлено до Державної фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси