На кордоні з Росією завадили спробі вивезення товарів подвійного призначення

НАЗАД
07 липня 2018 12:50

В одному з пунктів пропуску, що на кордоні з Росією в Харківській області співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ та працівниками фіскальної служби завадили незаконному вивезенню в сусідню країну товарів подвійного призначення.

Завчасну інформацію надали співробітники СБУ. Правоохоронці повідомили, що один з наших співвітчизників намагатиметься нелегально вивезти запасні частини до авіаційних двигунів, що використовуються у російській як військовій так і пасажирській авіації. Тож коли громадянин прибув в пункт пропуску його ретельно перевірили. У результаті огляду запасні частини виявили серед особистих речей.

Відмітимо, що днем раніше прикордонники спільно з представниками СБУ та працівниками фіскальної служби в цьому ж пункті пропуску теж виявляли товар подвійного призначення. Його потай намагались перемістити через держкордон водій рейсового автобусу. Знайдений пілотажний пристрій з комплектом з’єднань може використовуватися як у цивільній, так й у військовій сферах. Товар передано на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси