На кордоні з Росією прикордонники виявили 4 іномарки з порушеннями, які були вилучені

НАЗАД
12 вересня 2016 11:02

Державна прикордонна служба спільно з представниками інших служб вживає заходи щодо недопущення незаконного переміщення транспортних засобів через державний кордон.

Державна прикордонна служба спільно з представниками інших служб вживає заходи щодо недопущення незаконного переміщення транспортних засобів через державний кордон. Лише минулої доби прикордонники Сумського загону запобігли таким спробам у чотирьох випадках.

Так, у пункт пропуску «Бачівськ» для оформлення прибув транспортний засіб «Вольво» під керуванням громадянина Азербайджану та прямував в Україну. Під час перевірки автівки прикордонники Сумського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили невідповідність номеру кузова автомобіля з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Також прикордонники цього ж загону виявили ще одну автівку «Форд»  української реєстрації з невідповідними номерами кузова в пункті пропуску «Катеринівка». Транспортний засіб прямував до Росії.

Крім того, прикордонники та представники фіскальної служби зупинили в зазначених пунктах пропуску два транспортних засоби з ознаками знищення номеру кузова. В одному випадку громадянин України прямував на виїзд з України автомобілем «Рено», а в іншому - оглядова група зупинила автомобіль «Каділак» 2011 року випуску, який прямував до України під керуванням громадянина Молдови.

Зазначені транспортні засоби вилучили та передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси