На кордоні з Росією затримали УАЗи з вантажем спирту

НАЗАД
21 березня 2015 15:53

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Велика Писарівка» Сумського загону затримали автомобілі УАЗ з вантажем товарів народного спожива

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Велика Писарівка» Сумського загону затримали автомобілі УАЗ з вантажем товарів народного споживання.

В ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль, здійснюючи  перевірку держрубежу, на напрямку між українським населеним пунктом Лукашівка та російським Козинка виявив автомобіль УАЗ без власника. Неподалік від нього охоронці кордону виявили ще один транспортний засіб, водій якого, помітивши прикордонників, залишив автівку та втік на територію РФ. Обидва транспортні засоби не мали реєстраційних номерних знаків.

В залишених автівках та поблизу них знаходилися картонні ящики з вантажем понад 300 пластикових каністр, ємністю 5 літрів кожна, з вмістом рідини прозорого кольору з характерним запахом спирту.

Виявлений товар, який правопорушники планували незаконно перемістити через кордон,  встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби в Сумській області.

Наразі правоохоронці проводять заходи щодо пошуку осіб, причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси