На кордоні з Росією затримали донеччан з листівками із закликом до сепаратизму

НАЗАД
22 квiтня 2014 14:41

Двох  жителів Донецької області затримали учора прикордонники Харківського загону. Українці перетинали кордон у пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні

Двох  жителів Донецької області затримали учора прикордонники Харківського загону. Українці перетинали кордон у пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні.

Водій та пасажир подали на перевірку паспорти громадян України. Однак, виходячи з аналізу ризиків, з метою припинення можливої протиправної діяльності, недопущення незаконного переміщення через державний кордон заборонених предметів, прикордонники відділу «Дергачі» вирішили перевірити не тільки документи, а й автомобіль «Пежо», яким вони їхали. Як виявилося згодом, не дарма. Прикордонно-митна оглядова група знайшла в салоні авто агітаційні листівки із закликом до проведення сепаратистської діяльності в місті Донецьк, зошит для навчання із записами номерів телефонів осіб радикально налаштованих угруповань, пропуск «Совета Донецкой Народной Республики», лист з підписами громадян України про вимогу проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою та іншу сепаратистську документацію.

Куди, з якою метою та за чиєю вказівкою їхали провокатори – встановлюватимуть співробітники СБУ та МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси