На кордоні з Росією в Сумській області прикордонники затримали автомобіль з весільними сукнями

НАЗАД
31 жовтня 2015 11:34

Прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону в ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, затримали автомобіль з вантажем товарів народного споживання. П

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону в ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, затримали автомобіль з вантажем товарів народного споживання.

«ВАЗ» української реєстрації, що рухався до кордону з Росією зупинив прикордонний патруль на чолі з дільничним інспектором прикордонної служби на напрямку між українським населеним пунктом Сидорівка та російським Попівка. Автомобіль не доїхав до держрубіжу кількасот метрів. Керував транспортним засобом наш співвітчизник.

Під час огляду автомобіля охоронці кордону виявили в ньому 4 тюки з весільними сукнями. 38-річний чоловік зізнався правоохоронцям, що даний вантаж він мав намір незаконно перемістити в Росію для подальшої реалізації.

Наразі на порушника складені відповідні матеріали про адміністративне правопорушення. Автомобіль разом з вантажем встановленим порядком буде передано до одного з територіальних органів Державної фіскальної служби в Сумській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси