На кордоні з Росією прикордонники затримали УАЗ з вантажем товарів народного споживання

НАЗАД
04 липня 2015 11:17

Учора на кордоні з Росією на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Славгород» Сумського загону прикордонники затримали

Учора на кордоні з Росією на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Славгород» Сумського загону прикордонники затримали УАЗ з вантажем товарів народного споживання.

Під час перевірки держрубежу прикордонники напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Почаєво, в безпосередній близькості від кордону затримав автомобіль УАЗ без номерних знаків під керуванням нашого співвітчизника. Під час огляду автівки охоронці кордону виявили в ньому вантаж товарів народного споживання: холодильник, сітка рабиця, каністри, дитяча ванна, біотуалет та інші речі домашнього вжитку. Чоловік пояснив прикордонникам, що дані речі він отримав від своїх родичів в Росії, які і допомогли незаконно перемістити їх через кордон.

Наразі на 27-річного складені адміністративні документи. Автомобіль та товар встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси