На кордоні з Росією прикордонники Луганського загону виявили приховані 80 тисяч доларів

НАЗАД
19 жовтня 2015 14:41

Сьогодні на Луганщині співробітники Держприкордонслужби в пункті пропуску «Мілове» виявили значну суму коштів у іноземній валюті, яку

Сьогодні на Луганщині співробітники Держприкордонслужби в пункті пропуску «Мілове» виявили значну суму коштів у іноземній валюті, яку громадянка України намагалась приховано перемістити через державний кордон.

23-річна мешканка Луганська, рухалась в пішому порядку на вихід з України. Під час здійснення прикордонного контролю інспектор прикордонної служби помітив, що громадянка хвилюється та невпевнено відповідає на поставлені запитання.

З метою попередження спроби незаконного переміщення через державний кордон заборонених предметів та товарів, прикордонники спільно з співробітниками митниці прийняли рішення провести поглиблений огляд речей, що належали жінці. Під час здійснення попереднього опитування, громадянка заявила про відсутність у неї грошових коштів та будь яких предметів і матеріалів заборонених до вивозу з території України, або стосовно яких діють обмеження чинного законодавств України.

Проте за результатами огляду, серед речей спільна оглядова група виявила понад 80 тисяч доларів США, які жінка приховала від прикордонного та митного контролю.

Наразі гроші встановленим порядком вилучено. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси