На кордоні з Росією правоохоронці затримали автомобіль з промисловими товарами

НАЗАД
17 вересня 2015 11:10

Учора спільною групою, до складу якої увійшли прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону та співробітники УСБУ в Сумській області, в ході реалізації отриманої інформації про м

Учора спільною групою, до складу якої увійшли прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону та співробітники УСБУ в Сумській області, в ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, затримали автомобіль з вантажем промислових виробів.  

Автомобіль «ВАЗ» української реєстрації, що рухався у бік Росії, прикордонний наряд виявив та зупинив за кількасот метрів від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Степок та російським Реп’яхівка. Керував транспортним засобом наш співвітчизник. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили в ньому вантаж виробів промислового призначення: два насоси аксіально-поршневі, редуктор та вакуумний насос АВЗ-20Д. 23-річний чоловік розповів правоохоронцям, що цей вантаж він за участю ще одного мешканця прикордоння мав намір незаконно перемістити через державний кордон до Росії.

Наразі автомобіль разом з вантажем встановленим порядком передано до одного з територіальних органів Державної фіскальної служби в Сумській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси