На кордоні з Росією невідомі знищили інформаційний покажчик

НАЗАД
19 березня 2013 11:44

 

На Сумщині невідомі особи на кордоні з Росією знищили інформаційний покажчик, який повідомляє про державний кордон України.

 

На Сумщині невідомі особи на кордоні з Росією знищили інформаційний покажчик, який повідомляє про державний кордон України.

Прикордонний наряд відділу «Білопілля», який ніс службу у місцевому пункті пропуску «Рижівка», помітив як до кордону під’їхав легковий автомобіль. З транспортного засобу вийшли двоє невідомих осіб. На даний напрямок відразу висунувся прикордонний наряд. Проте невідомі особи, побачивши правоохоронців, сіли в автомобіль та попрямували в напрямку українського селища Рижівка. У ході перевірки місцевості  прикордонники виявили ознаки спилювання інформаційного покажчика, який повідомляє про державний кордон України. Невдовзі під час пошуку порушників правоохоронці знайшли покинутий автомобіль «Фольксваген» з українськими номерними знаками. У салоні автівки знаходилася пилка та частина інформаційного покажчика. Про транспортний засіб охоронці кордону проінформували працівників міліції. Згодом було встановлено, що номерні знаки вказаного авто зареєстровані на зовсім інший транспортний засіб, а саме автомобіль марки «Москвич».

Наразі створена оперативна група, до складу якої увійшли прикордонники Сумського загону та співробітники МВС України в Сумській області, для пошуку осіб причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси