На кордоні з РФ виявлено черговий трубопровід для переміщення контрабандного пального

НАЗАД
21 листопада 2015 13:58

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими органами влади продовжує здійснювати заходи з протидії злочинним проявам на державному кордоні, в

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими органами влади продовжує здійснювати заходи з протидії злочинним проявам на державному кордоні, в тому числі щодо виявлення незаконних трубопроводів та  можливих баз накопичення паливно-мастильних матеріалів.

Так, учора в районі населеного пункту Мілове,  що в Луганській області, спільна міжвідомча група, у складі представників оперативних підрозділів Луганського прикордонного загону та УСБ України в Луганській області, виявили, на глибині 3 метрів, ще один трубопровід діаметром 20 сантиметрів, який проходить з території РФ на територію України. Знайти «нафтогін» правоохоронцям допоміг георадар, який є на «озброєнні» прикордонників. Наразі проводяться заходи по демонтажу зазначеного трубопроводу та його знищення. Триває розслідування.

Зазначимо, днями в Луганській області співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ також виявили один з найдовших трубопроводів для переміщення ПММ , довжиною  7,5 км.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси