На кордоні з РФ прикордонники виявили чергових рогатих «порушників»

НАЗАД
21 липня 2016 15:41

Останнім часом в межах Луганської та Сумської областей спостерігається певне збільшення спроб незаконного переправлення через кордон великої рогатої худоби. Так лише учора чергових незвичних порушників виявили прикордонники відділу «Лозно-Олександрівка» Луганського загону. Спробу переправлення місцевим 38-річним жителем двох корів, зафіксували охоронці кордону  неподалік прикордонного селища Шарівка, що в 30 метрах від лінії державного кордону. Живий товар встановленим порядком передано представникам фіскальної служби, а господаря корів притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону.  

Та не лише корів намагаються переправити по той бік кордону наші співвітчизники. Під виглядом перепасу худоби, порушники невеликими партіями до 5-7-ми голів, намагаються перевести через держрубіж бичків та коней. Лише з початку цього року прикордонники Сумщини та Луганщини припинили спроби переправити до РФ більше 30 голів коней та понад 100 корів.

Зазначимо, що на даних напрямках постійно вживаються необхідні заходи аби не допустити протиправної діяльності, в тому числі вивчаються місця випасу худоби та ведеться постійне спостереження за ними.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси