На кордоні з Польщею з автівки дістали «Marlboro» та «Chester blue»

НАЗАД
14 лютого 2014 11:02

Сигарети вартістю 37 тисяч гривень та автомобіль марки «Сеат» було вилучено на кордоні з Польщею сьогодні вночі. Автівкою їхав 38-річний українець через пункт пропуску «Шегині

Сигарети вартістю 37 тисяч гривень та автомобіль марки «Сеат» було вилучено на кордоні з Польщею сьогодні вночі. Автівкою їхав 38-річний українець через пункт пропуску «Шегині», що на Львівщині.

Під час оформлення транспортних засобів прикордонників Мостиського загону та працівників митниці зацікавило авто іноземної реєстрації під керуванням мешканця Дніпропетровської області. У ході проведення поглибленого огляду були виявлені явні ознаки втручання в конструктивні особливості транспортного засобу. Невдовзі в спеціально виготовлених тайниках під передніми крилами, задньою лівою аркою та в подвійному днищі автомобіля знайшли 2545 пачок цигарок марки «Marlboro»  та  «Chester blue».

Іншу партію тютюнових виробів знайшли на Закарпатті прикордонники Чопського загону спільно з представниками митниці. Їх незаконно мали потрапити до Угорщини. Під час прикордонно-митного контролю потягу, що рухався на виїзд з України були оглянуті конструктивні порожнини одного з вагонів. У результаті перевірки із застосуванням технічних засобів прикордонного контролю, у поздовжній балці цистерни знайшли 800 пачок сигарет «Джин Лінг».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси