На кордоні з Польщею виявили велику кількість електричного обладнання та смартфони

НАЗАД
12 сiчня 2015 13:16

Протягом минулих вихідних прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці запобігли кільком правопорушенням на державному кордоні, які пов’язані із незаконним ввезенням в Україну

Протягом минулих вихідних прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці запобігли кільком правопорушенням на державному кордоні, які пов’язані із незаконним ввезенням в Україну товарів.

Так, у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, за ініціативою прикордонної служби було проведено ряд додаткових оглядів транспортних засобів, що в’їжджали в Україну по смузі руху «зелений коридор». Результатом проведених заходів стало виявлення та вилучення у двох автомобілях, якими їхали громадяни України, електричного обладнання на загальну суму 104 тисячі гривень.

Також в суботу, у пункті пропуску «Шегині», за оперативною інформацією прикордонників, спільно з працівниками митниці було проведено додатковий огляд автомобіля «Фольксваген» під керуванням 23-річного громадянина України, жителя Львівської області. Як згодом з’ясувалось, у спинці заднього сидіння автівки водій намагався ввезти в Україну 9 смартфонів «Apple Iphone 5S».

Зазначені предмети та товари були вилучені.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси