На кордоні з Польщею та в аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили громадян Гани, України та Іраку з фальшивими документами

НАЗАД
22 лютого 2016 14:03

Четверо порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон у пунктах пропуску на кордоні з Польщею та в аеропорту «Бориспіль», затримали співробітники Держприкордонслужби у

Четверо порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон у пунктах пропуску на кордоні з Польщею та в аеропорту «Бориспіль», затримали співробітники Держприкордонслужби у минулі вихідні.   

Так, в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону на пішому переході виявили у двох громадян  Республіки Гана  чужі документи – паспорти Гани та Німеччини.  Стосовно чоловіка та жінки, 1982 та 1986 року народження складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Також у цьому пункті пропуску було затримано українця, який намагався виїхати з України з використанням недійсного паспортного документа.  Уродженець Чернівецької області  1971 року народження через проблеми із законом у країнах Євросоюзу вже вкотре намагався перетнути кордон з паспортами, що були отримані незаконним шляхом на різні імена. Окрім складання протоколу про адміністративне правопорушення за спробу незаконного порушення державного кордону України, прикордонники також направили повідомлення представникам Національної поліції про виявлення ознак злочину за статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

А в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Іраку, який намагався відлетіти до Тегерану за підробленим паспортом. Як з`ясувалося в ході бесіди, фальшивий документ йому передала сестра з Іраку. Наразі стосовно громадянина проводяться перевірочні заходи.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси