На кордоні з Польщею та Румунією через приховані сигарети вилучили 4 автомобілі та причеп

НАЗАД
31 березня 2016 15:06

Учора в пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею, прикордонники разом з працівниками митниці затримали вантажівку, бокові ребра причепу якої були вщерть набитими цигарками.<

Учора в пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею, прикордонники разом з працівниками митниці затримали вантажівку, бокові ребра причепу якої були вщерть набитими цигарками.

Під час огляду автомобіля «МАН» польської реєстрації під керуванням громадянина Польщі 1944 року народження, який перевозив товари через кордон, увагу прикордонників привернув новий каркас обшивки причепу. Направивши вантажівку для додаткового поглибленого огляду, прикордонники разом з митниками невдовзі виявили у каркасі цього причепу понад 2,6 пачок сигарет різних марок. Водій «МАНу» зізнався, що він сам придбав ці сигарети та сподівався таким чином перевезти їх за кордон.

Сигарети та причеп на суму 97 тисяч гривень вилучили, стосовно водія вантажівки складено документи про порушення митних правил.

Крім того черговій спробі незаконного перевезення тютюнових виробів у автомобілі запобігли вчора прикордонники спільно із представниками митниці в пункті пропуску «Порубне». Житель Буковини повідомив про перевезення 1260 пачок сигарет марки «Marlboro». Проте під час спільного поглибленого огляду автомобіля було виявлено тайник, в якому знаходилися ще 1700 пачок сигарет тієї ж марки. Схованка була у підлозі днища авто. Загальна сума конфіскату разом з мікроавтобусом склала майже 200 тисяч гривень.

Також у пункті пропуску «Рава-Руська», «Шегені» та «Устилуг» прикордонники  спільно з митниками тричі виявляли приховані сигарети у двох автомобілях  «Фольксваген» та «Рено». В паливному баку, у запасному колесі, за обшивкою салону та багажника цих автомобілів було приховано понад 1, 4 тисячі пачок сигарет.

Разом із контрабандою тютюнових виробів, які ділки мали намір перемістити на польську територію, вони втратили і свої автомобілі, що вилучено у встановленому порядку.

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси