На кордоні з Польщею колеги з ФРН ділилися досвідом з українськими прикордонниками

НАЗАД
02 жовтня 2015 16:55

Сьогодні у Львівському прикордонному загоні завершився експертно-практичний тренінг для інспекторського складу прикордонного контролю, який проходив протя

Сьогодні у Львівському прикордонному загоні завершився експертно-практичний тренінг для інспекторського складу прикордонного контролю, який проходив протягом трьох діб на базі відділу прикордонної служби «Рава-Руська».  До навчання особового складу прикордонного відомства долучалися  експерти Федеральної поліції ФРН Беата Аугустін та Томас Таксахер, які ділилися своїм досвідом з українськими правоохоронцями.

В рамках тренінгу за напрямком «Прикордонний контроль: робота з паспортними та іншими документами, їхні захисні особливості» особлива увага приділялася організації та здійсненню прикордонного контролю за процедурами першої та другої лінії на кордонах ЄС. Також  відпрацьовувалися практичні вправи з виявлення «самозванців» з чужими документами, виявлення загрозливих категорій осіб на кордоні та їх ідентифікація за зовнішніми ознаками,  враховуючи досвід Федеральної поліції Німеччини.

Експерт Федеральної поліції ФРН Томас Таксахер відмітив високу професійну підготовку контролерського складу Львівського прикордонного загону та зауважив що правоохоронцям ФРН є також чому повчитися. Підсумком тренінгу стало контрольне тестування, яке всі склали на "відмінно".

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси