На кордоні з Польщею та Білоруссю прикордонники виявили приховані сигарети у 4 автомобілях

НАЗАД
13 липня 2017 14:18

Учора співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби у чотирьох випадках на кордоні з Польщею та Білоруссю виявили контрабандні тютюнові вироби.

Учора співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби  у чотирьох випадках на кордоні з Польщею та Білоруссю виявили контрабандні тютюнові вироби.

У пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Мостиського загону прихований товар знайшли у запасному колесі, під обшивкою дверцят та гумовим килимом автомобіля «Mazda». Всього в автіці українець намагався перевезти  приховано 465 пачок сигарет.

На Волині, в пункті пропуску «Ягодин», 210 та 250 пачок сигарет прикордонники Луцького загону виявили у двох легкових автомобілях - «KIA» та «Ford». За кермом автівок до сусідньої країни їхали громадяни України та Польщі.

А прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю, під час здійснення заходів контролю викрили сховок із кількома десятками сигарет у салоні мікроавтобуса «Volkswagen». Транспортним засобом прямував наш співвітчизник. 

На порушників складені адмінпротоколи, контрабандний тютюн вилучено встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси