На кордоні з Молдовою з автобуса дістали червону рибу, ікру, силіконові приманки та бронежилети

НАЗАД
28 листопада 2015 11:41

Прикордонники відділу «Могилів-Подільський» спільно зі працівниками митниці у ході реалізації оперативної інформації здійснили ретельну перевірку рейсового автобусу «Київ-Киши

Прикордонники відділу «Могилів-Подільський» спільно зі працівниками митниці у ході реалізації оперативної інформації здійснили ретельну перевірку рейсового автобусу «Київ-Кишинів», що прибув вчора в міжнародний пункт пропуску «Могилів-Подільський-Отач».

Під час огляду було виявлено 26 кілограм лососевої ікри, 71 кг червоної риби, понад 300 силіконових рибних приманок, 20 бронежилетів та 19 кг гербіцидів. Увесь товар був прихований від контролю у конструктивних особливостях транспортного засобу, а саме під водійським сидінням, у ніші  кондиціонера та під заднім колесом автобуса.

Прихований від контролю товар вилучено, а на правопорушника чекає адміністративне покарання за незаконне переміщення через кордон товарів. На даний час здійснюється оцінка вилученого.

Нагадаємо, що упродовж поточного року прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з представниками митниці виявили та вилучили товарів, що незаконно  переміщувались через державний рубіж на загальну суму понад 2 мільйони гривень.        

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси