На кордоні з Молдовою виявили автомобілі викрадені у Німеччині та Іспанії

НАЗАД
05 жовтня 2012 14:06

Два коштовні автомобілі, які знаходяться у розшуку в країнах ЄС, виявили у пунктах пропуску прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці.

Два коштовні автомобілі, які знаходяться у розшуку в країнах ЄС, виявили у пунктах пропуску прикордонники Білгород-Дністровського  загону спільно з працівниками митниці.

Під час перевірки автомобіля «Mersedes», який прямував до України через пункт пропуску «Старокозаче»  під керуванням громадянина Молдови, працівники пункту пропуску виявили невідповідність номерів вузлів-агрегатів автівки. Для перевірки даного автомобіля за європейськими базами даних викрадених авто запросили представника Баварської кримінальної поліції - співробітника Місії EUBAM,  де було  встановлено,  що даний транспортний засіб був викрадений  у Німеччині та знаходиться у розшуку.

Ще один автомобіль марки «TOYOTA Land Cruiser Prado» був зупинений під час перевірки у пункті пропуску «Кучурган»  також під керуванням громадянина Молдови. Було встановлено, що іномарка була викрадена  у Іспанії  в 2009 році. Попередня сума оцінки автівки склала 380 тисяч гривень. Затримані автомобілі передали представникам митної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси