На кордоні у затриманого росіянина окрім пістолету «ТТ» виявили цілий арсенал зброї

НАЗАД
21 березня 2014 15:13

 На Житомирщині в пункті пропуску «Виступовичі» затримали озброєного росіянина. На автомобіль «УАЗ», яким він пересувався, спрацював службовий с

Як вже повідомляла прес-служба Державної прикордонної служби України, вчора на Житомирщині в пункті пропуску «Виступовичі» затримали озброєного росіянина. На автомобіль «УАЗ», яким він пересувався, спрацював службовий собака.

Під час попередньої перевірки в салоні автівки співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці знайшли пістолет «ТТ», глушник до нього та 45 набоїв.

Про озброєного чоловіка відразу повідомили співробітників СБУ. Після прибуття останніх, у ході подальшого огляду транспортного засобу було знайдено інші запчастини та додаткове спорядження до зброї. Серед них: 13 підпатронників до гвинтівки «Мосіна», 2 магазина до ППШ, 11 металевих магазинів до ППС, 6 магазинів до АКМ, 4 мобільні телефони, 4 підсумки до магазинів, 2 чохли на гвинтівку, ремінь на гвинтівку, маслянки, штики до гвинтівки «Мосіна», запчастини до ППШ та гвинтівки «Мосіна», магазин до карабіну «Сайга», пневматична гвинтівка, пневматичний механізм та інше.

Чоловіку доведеться давати пояснення про всі обставини правопорушення, а вилучене відправлять на експертизу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси