На кордоні вилучили «Фольксваген», який розшукувався Інтерполом

НАЗАД
19 березня 2013 11:53

У пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні, був затриманий автомобіль «Фольксваген». В’їхати до України легковим автомобілем намаг

У пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні, був затриманий автомобіль «Фольксваген». В’їхати до України легковим автомобілем намагався наш співвітчизник. Проте під час проведення повної ідентифікації даного транспортного засобу прикордонники Харківського загону разом з митниками з’ясували, що даний автомобіль проходить по базі Інтерполу як викрадений. Наразі іномарку та її власника передали працівникам  МВС  у Харківській області.     

Ще одного порушника, громадянина Росії, затримали прикордонники Мукачівського загону та митники у пункті пропуску «Дякове». Росіянин їхав до України автомобілем «Лексус» 2012 року випуску з перебитим номером кузова.

А от прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Мамалига» виявили невідповідність номера кузова у автомобілі «Тойота» 1988 року випуску. Ним  їхав громадянин Молдови.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси